Programma beleef techniek 2019

Volg de website voor de exacte invulling van het programma. Exposanten gaan actief meewerken aan de invulling van het programma. 

Dag 1 (Donderdag)
Beurs voor en door deelnemende bedrijven actief in bouw, infra en techniek, inspirerende topsprekers, workshops, ruimte voor het goede gesprek, inzichten versterken, doelen concretiseren.

Dag 2 (Vrijdag)
Interactieve beurs met name gericht op studenten VMBO / MBO / HBO / TU met een bouw, infra en/of techniek opleiding. Er zijn bedrijfspresentaties, arbeidsmarktinformatie en open dagen onderwijs. Dit wordt gecombineerd met 'zelf beleven en ervaren' op de buitenexpositie. Speciale insteek voor deze dag is gericht op werk in uitvoering op het Bouw & Infra Park t.b.v. instroom, jongeren, geïnteresseerden om- her- bij- en nascholing, beroepenoriëntatie, workshops, pitchen, meet & greet met ondernemers, speeddates werkgevers en werkzoekenden.

Dag 3: (Zaterdag)
Interactieve beurs voor studenten, werkzoekenden, ouders, kinderen en overige geïnteresseerden. Ontmoet top 100 werkgevers in bouw, infra en techniek, bedrijfspresentaties, arbeidsmarktinformatie, onderwijsmogelijkheden gecombineerd met werkbeleving op de buitenexpositie gericht op werk in uitvoering op het Bouw & Infra Park, open dag voor kind en ouders, volg een workshop, test je eigen skills en meer. 

Wil je op de hoogte blijven van beleef techniek en aanvullingen op het programma meld je dan aan voor onze nieuwsbrief